Agjensia e punësimit & trajnimit OPPORTUNITY CENTER me aktivitet të saj ofrimin dhe shërbimin e kurseve të gjuhëve të huaja dhe ndërmjetësimin për punësim jashtë vendit që nga viti 2007, ofron mundësi punësimi në shtetin GJERMAN për të gjithë të diplomuarit në degët e INFERMIERISË.

OPPORTUNITY CENTER – Lider në punësimin e INFERMIERËVE në të gjithë GJERMANINË!

APLIKO TANI! KURSI FALAS- ZERO KOMISION NDËRMJETËSIMI!!!!

Fito një kontratë pune– Dhuroji vetes mundësinë për një të ardhme të shkëlqyer!

KRITERET:

– Diploma & Liçenca
– Gjuha Gjermane B1-B2
– Eksperienca e punës (jo domosdoshmërisht)

*******************************************************************************************************************************************************************************
Për aplikim mund të paraqiteni pranë zyrave tona ose mund të dërgoni CV & Letrën e motivimit në gjuhën Gjermane në adresën: ariola.r@opportunity-al.com

KONTAKT:
Adresa: Kryqëzimi i “21 Dhjetorit”, sipër Raiffaisen Bank, kati III
CEL: +355 69 69 344 01
CEL: +355 67 69 975 39