Kerkoj te punesohem per Inxhinier Minierash

Annuncio

Kerkoj te punesohem per
Inxhinier Minierash
Kam mbaruar studimet per Gjeologji Minierash
Kam njohuri te rregullores se sigurimit Teknik.
Disponoj edhe patente te klasit B. Cel 0693588067 e-mail [email protected]
Zoteroj gjuhen Angleze dhe Italiane .
Fakulteti Gjeologji dhe Miniera
Diploma e Niveli te Pare ne Shkenca Toke
plus
Master shkencor Msc ne Gjeomjedis