LGN Albania kerkon te punesoje : Operator / Supervizor

Annuncio

​LGN Albania ndermarrje me 13 vite eksperience ne tregun Italian dhe ate Shqiptar, kerkon:
a) OPERATOR
b) SUPERVIZOR
Kerkojmë :
– Te kene njohuri mesatare të gjuhës italiane.
– Te kenë ambicie për të arritur objektivat dhe rritje profesionale.
– Te jene te predispozuar per pune ne grup.
Ofrojme :
– Kontrate të rregullt dhe sigurime shoqerore sipas ligjit.
– Pagesë fikse + bonus mujor.
– Korrektesi ne pagesa dhe raport trasparent ne kohe reale.
– Mundësi për tu rritur profesionalisht dhe ekonomikisht.
– Ambient rinor dhe dimanik.
• Pagesa për supervizorë 60.000 mije lekë baza + 100-300 lekë per çdo kontrate.
• Pagesa për operator 250-300 lek ora + bonus për cdo kontratë deri në 1500 lekë.
• Bonuse ditore 400-5000.

Nëse kërkoni një vënd të sigurt pune dhe të mirë paguar atëhere jeni në vëndin e duhur!

E-mail: [email protected]

Telefon: +355699555888

Adresa:
Rruga Ismail Qemali, Bllok, Perballe Viles Enver, Ngjitur me banken Intesa San Paolo, Kompleksi “Fratari”, Kati 2 dhe 3!LGN Albania

+355699555888 | [email protected]

Rruga Ismail Qemali, Bllok, Perballe Viles Enver,
Ngjitur me banken Intesa San Paolo,
Kompleksi “Fratari”, Kati 2 dhe 3!