Qendra e kurseve OPPORTUNITY CENTER me aktivitet të saj ofrimin dhe shërbimin e kurseve të gjuhëve të huaja dhe ndërmjetësimin për punësim jashtë vendit kërkon të punësojë një person në pozicionin MËSUESE E GJUHËS ANGLEZE për qendrën e saj në qytetin e LUSHNJES.

-AVANTAZH: Kandidatët me eksperiencë në përgatitjen e studentëve për provimin e IELTS/ TOEFL/ APTIS/ TOEIC/ SAT

 Duhet të ketë përfunduar Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Dega Anglisht

 Të ketë eksperiencë pune në mësimdhënie të Gjuhës Angleze

Të ketë aftësi komunikative dhe te jetë korrekte në punë

 Kualifikime të tjera përbëjnë avantazh

Ofrohen pagesa mjaft të kënaqshme!

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: [email protected] duke e specifikuar pozicionin “Mësuese e gjuhes ANGLEZE- Lushnje”