Ofrohet vend pune Asistente Sektori Tureve

Annuncio

Ofrohet vend pune Asistente Sektori Tureve !

Kriteret:

-Te kete arsim universitar, ose studente ne vitet e fundit Masterit
-Te zoteroje gjuhen Frenge, Italiane dhe 
Angleze ne nivel shume mire, gjuhet e tjera perbejne avantazh.
-Eksperienca e punes ne Turizm perben avantazh.
-Paga e negociushme.

Aplikantet mund te dergone CV ne adresen: 
[email protected]