Ofrohet vend pune shitese per showroom

Annuncio

Kare Design kerkon te shtoje stafin ne Showroomin tek Coin Tirana dhe Showroomin ne
Rr.Dytesore Tirane – Durres km7

pozicioni:

SHITES /SHITESE

Kerkohet eksperience pune.

Dergoni CV ne [email protected]