Shoqeri qe kryen aktivitet ne fushen e turizmit eshte e interesuar per :

  • Supervisor projekti Asistenca Klienti

Kerkohet:

1. Njohuri shume te mira te gjuheve : Anglisht dhe Italisht:
2. Disponibiletet per te punuar me turne :
3. Profesionalizem dhe aftesi per te bashkevepruar me klientet e biznesit dhe stafin;
4. Eksperience te meparshme ne koordinimin e sherbimit asistenca klienti perben avantazh;

  • Punonjes Asistence Klienti : 24/7 me turne

Kerkohet:

1. Njohuri shume te mira te gjuheve : Anglisht Spanjisht dhe Italisht
2. Disponibiletet per te punuar me turne :
3. Profesionalizem dhe aftesi per te bashkevepruar me klientet e biznesit;
4. Eksperience te meparshme ne fushen e asistenca klienti perben avantazh;

Pagesa shume e mire.
Orari dhe kushtet e punes do behen prezent gjate intervistes
Ju ftojme te dergoni CV tuaj ne adresen: 
[email protected] dhe do te kontaktoheni per nje interviste prane zyrave tona.

Ju Mirepresim!
0682078554