BalkanSport shpk është distributori zyrtar i markave sportive të mirënjohura si adidasReebokHeadMares dhe Givova për Shqipërinë; dhe përfaqësues zyrtar i rrjeteve multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot.

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE
Kompania BalkanSport sh.p.k kërkon të punësojënë pozicionin:

SHITËS/E – SHKODËR


​Lloji i punës: 
Me kohë të plotë
Përshkrimi i punës
Pozicioni: 
Shitës/e

Përgjegjësitë kryesore:
• Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klientëve.
• Të kujdeset për pamjen dhe sistemimin e dyqanit.
• Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kompentecat e profilit:
• Të jetë e motivuar dhe me dëshirë për të punuar.
• Të ketë aftesi shumë të mira komunikuese.
• Të jetë e aftë të punojë në grup.
• Eksperienca të mëparshme si shitëse përbëjnë avantazh.

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në me foto me anë të e-mailit.

Aplikimi në adresën zyrtare të kompanisë: [email protected]

Vendoseni pozicionin për të cilin po aplikoni në subjektin e e-mailit që do të dërgoni.
Vetëm aplikantët e selektuar do të kontaktohen.

Balkan Sport, një mjedis energjik dhe profesional mirëpret individët e motivuar për të kultivuar suksesin më tej!
Jeni të mirëpritur nëse mendoni që i keni këto cilësi!

Balkan Sport HR Team