Tirane, kerkohet Juriste

Annuncio

Consalting Company kerkon juriste:

Te ketë përfunduar studimet Bachelor dhe Master;

Të jete e komunikueshme,e shkathët dhe e aftë për të punuar ne grup.

Të interesuarat te dergojnë CV ne adresën: [email protected] ose [email protected]