Tirane, kerkohet Perfaqesues Mjekesor

Annuncio

FLORIFARMA SHPK ofron vend pune me orar te plote per Perfaqesues Mjekesor.

Te interesuarit duhet te plotesojne keto kerkesa:

* Preferohet te kete perfunduar studimet e larta (Universiteti i Mjekesise,(Farmacise) Shendet Publik, Infiermieri, Bio-Kimi )
*Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe bindese, perpikmeri, motivim dhe pergjegjesi te larte ne pune.
*Te jete i/e afte per te punuar ne grup dhe fleksibel me oraret.
* Preferohet te kete eksperience te ngjashme pune mbi 1 vit.
*Te njohe mire programet baze kompjuterike.
* Gjuha e huaj Anglisht eshte perparesi.

TE INTERESUARIT JANE TE LUTUR TE DERGOJNE CV NE ADRESEN: [email protected]

(Vetem kandidatet qe perzgjidhen do te kontaktohen nepermjet telefonit)