Tirane, Kerkojme Agjentë Online Marketing, Digital Marketing

Annuncio

DIGITAL MARKETING

Kërkojmë agjentë Online Marketing, Digital Marketing, persona me njohuri të mira në programet kompjuterike, dinamikë dhe kreativë.

E domosdoshme familjariteti me GoogleAdwords, FacebookAds dhe forma të tjera të marketingut online.

Pozicioni parashikon hartimin e rreklamave dhe gjenerimin e kontakteve të klientëve të mundshëm, për biznese të ndryshme, partnerë.

Dërgo aplikimin, duke specifikuar pozicionin, në: [email protected]