Tiranë – Ofrohet vend pune – Instruktor Shef Kuzhine

Annuncio

Kërkohet Mësues i Gastronomisë për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën Shef Kuzhine

Aplikanti duhet:

  • të ketë kryer studimet për gastronomi;
  • të ketë përvojë pune 5-vjecare në restorante prestigjioze si brenda dhe jashtë vendit;
  • të ketë eksperiencë në mësimdhënie;
  • të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office);
  • njohja e gjuhëve të huaja (kryesisht anglisht) përbën përparësi.

Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: [email protected]. Cel.: 0035569 44 18 090Instituti Profesional ATC

Qendra e Biznesit “Karl Topia”
kati i dytë (pranë rrethrrotullimit të zogut të zi)
Tiranë-Shqipëri

+355 42 26 20 26 | +355 6972 27 720 | +355 68 40 11 555

[email protected] | www.ipatc.al

 Instituti Profesional ATC