Një nga studiot arkitekturore më prestigjioze në Shqiperi “Atelier 4″shpk shpall pozicionin vakant për Arkitektë me kohe te plotë:

Kriteret e Kerkuara:

  • Të kesh mbaruar studimet e larta për Arkitekture.
  • Të kesh experience pune minimumi 3 vjet.
  • Etike profesionale e padiskutueshme dhe transparente maksimale.
  • Aftësi të shkelqyera komunikimi.
  • Të kesh llogjike të mprehte, aftësi analitike dhe krijuese.
  • Të kesh dëshirë dhe vullnet për të punuar.
  • Të kesh njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane.
  • Të kesh aftesi shumë të mira komputerike në përdorimin e programeve: Acad 2D & 3D, Adobe Photoshop, Microsoft Office etj. Perdorimi i programit Revit eshte vlere e shtuar per çdo aplikues.

Të interesuarit të dërgojnë CV – në dhe një portfolio të puneve të kryera në adresën e E – mailit: [email protected].

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Ju mirepresim!

“Atelier 4″shpk
www.atelier4.al
Adresa: Rr. “Kosovareve”, Nd. 35, Hy.6, Ap. 4/1, Tirane