Tirane, ofroj vend pune Drejtues Didaktik në fushën e gastronomisë

Annuncio

Qendra e kurseve OPPORTUNITY CENTER me aktivitet të saj ofrimin dhe shërbimin e kurseve të gjuhëve të huaja dhe ndërmjetësimin për punësim jashtë vendit është në kërkim të drejtuesve didaktikë në fushën e gastronomisë për mësimdhënie me qëllimin e përgatitjes së profesionistave në këtë fushë.

KRITERET:


– Diplomë Universitare ose çertifikatë për profesionin
– Eksperiencë pune të paktën 5 vjet – e vërtetuar me Librezë Pune
– Kualifikimet e tjera përbëjnë avantazh

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: [email protected]


Qendra e kurseve OPPORTUNITY CENTER

 Opportunity-Course-Center

Adresa: Kryqezimi i 21 Dhjetorit, kati III sipër Raiffeisen Bank, Tiranë
CEL. +355 69 93 63 900