Tirane, ofroj vend pune Ekonomist/e

Annuncio

Kerkojme EKONOMISTE.

Kriteret qe duhen permbushur jane:

– Te kete mbaruar arsimin e larte per: Ekonomi/Finance/ Kontabilitet/ Menaxhim Biznesi.

– Te kete njohuri shume te mira te pakete office, kryesisht Excel.
– Njohuri shume te mira ne programin financiar Financa 5.
– Komunikim i mire, aftesi analitike, fleksibilitet, deshira dhe ambicie per te perfunduar detyrat e dhena nga eproret.
РTe kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze, perben avantazh dhe njohuri te gjuhes italiane.

Te interesuarit, te degojne nje CV ne emailin:¬†[email protected]
Shoqeria: LA Trend SH.P.K
Adresa: Ish-Fabrika e Qelqit, Tirane.

Cel. : 0692074677