Pershkrimi

“Firdeus Security Group shpsf” eshte nje kompani ruajtje, sherbimi dhe sigurimi fizik qe operon ne treg prej vitesh, nepermjet mbikqyrjes mesistem alarmi, monitorim me kamera, roje fizike, gjurmimit me GPS qe u sherben nje game te gjere konsumatoresh ne shumellojshmerine e nevojave te tyre per sigurine.
Sherbimet tona mbrojtese, te zhvilluara se bashku me klienetet tane, jane te projektuara per te perfshire nje nivel te larte te teknologjise.

Pozicioni i kerkuar: Faturist

Departamenti: Shitje

Pagesa : E Kenaqshme

Permbledhja e pozicionit te punes: Fokusi kryesor i Faturistit do te jete shperndarja e faturave tatimore ne klientet perkates dhe mbledhja e vlerave respektive te tyre.

Detyrat:

  • Te kontrolloje cdo fature.
  • Te sherbeje dhe te komunikoje me klientin.
  • Te shperndaje Faturat tek Klientet.
  • Te mbledhe vlerat respektive te faturave dhe ti dorezoje prane zyres se finances.


Kriteret qe kandidatet duhet te plotesojne:

  • Te disponojne patente motorri.
  • Te jene te moshes 25-40 vjec.
  • Te kene mbaruar arsimin e mesem ( preferohet shkolla e mesme Ekonomike.)
  • Me perparesi do te shihen kandidatet me eksperience pune ne kompani
  • sigurimi private.


Te interesuarit te dergojne CV deri ne daten 15.11.2019 ne adresen e E-mailit: 
[email protected] ose te kontaktojne ne nr e tel: +355 44 50 46 85.