Tirane, ofroj vend pune – Instruktor Grafik Dizajner

Annuncio

Aplikanti duhet:

  • të ketë kryer studimet e larta në Akademinë e Arteve, dega Grafik Dizajner;
  • të ketë përvojë pune 5-vjeçare në mësimdhënie ose si dizajner;
  • të njohë parimet e dizajnit dhe të faqosjes;
  • të ketë njohuri të mira të programeve: Adobe IllustratorAdobe InDesignAdobe Photoshop, 3dMax etj.
  • njohja e gjuhëve të huaja (kryesisht anglisht) përbën përparësi;
  • të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup.

Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: [email protected].

Shënim. Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën.

Cel.: 0035569 44 18 090Instituti Profesional ATC

Qendra e Biznesit “Karl Topia”
kati i dytë (pranë rrethrrotullimit të zogut të zi)
Tiranë-Shqipëri

+355 42 26 20 26 | +355 6972 27 720 | +355 68 40 11 555

[email protected] | www.ipatc.al

 Instituti Profesional ATC