Tirane, ofroj vend pune INXHINIER NDERTIMI/DREJTUES TEKNIK

Annuncio

ALBEKAT GRUP është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri dhe në rajon, e cila ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme në fushën e ndërtimeve civile dhe jo vetëm.

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj me:

Inxhinier Ndërtimi/Drejtues Teknik


Kriteret dhe Aftësitë

-Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit.
-Përvojë pune mbi 5 vjet si Inxhinier Ndërtimi.
Të ketë njohuri të mira në leximin, zbatimin dhe supervizimin e projekteve.
Të ketë aftësi të mira menaxhuese dhe organizative.

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre dhe shprehjen e interesit në adresën e postës elektronike email: [email protected]