Tirane, ofroj vend pune INXHINIER NDERTIMI /HIDROTEKNIKE

Annuncio

AVDULI sh.p.k. nje nder kompanite lider ne fushen e ndertimit,e fokusuar ne zbatimin e projekteve si:
ndertesa multifunksionale, civile, industriale, rruge, ujesjellesa etj. kerkon te punesoje individe te kualifikuar ne pozicionin:

INXHINIER NDERTIMI /HIDROTEKNIKE


Detyrat dhe Pergjegjesite:

  • Pergatitja e situacioneve mujore,librezes se masave, dhe analizes se cmimeve.
  • Pergatitja e dokumentacioneve Tekniko-Ligjore te objektit deri ne dorezimin perfundimtar te tij.
  • Harton analizat teknike te zerave te rinj te punes.
  • Koordinon punen per zbatimin dhe menaxhimin e objektit.

Kualifikimet dhe Aftesite :

  • Diplome ne Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit/Hidroteknik.
  • Eksperience pune minimumi 5 vjet.
  • Te zoteroje shume mire programin AUTOCAD si dhe te kete njohuri shume te mira te paketes Microsoft Office.
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe menaxheriale.
  • Te kete njohuri shume te mira ne leximin dhe zbatimin e projekteve.

Personat e interesuar dhe qe plotesojne kerkesat e permendura me lart,jane te lutur te dergojne CV-te e tyre ne adresen e emailit : [email protected]
Mob: +355 69 94 13 736