Tirane, ofroj vend pune Menaxher Shitje

Annuncio

Gemix Albania Shpk kerkon te punesoje ne pozicionin e menaxherit te shitjeve per kufijte brenda shtetit Shqipetar nje person me kualifikimet e meposhteme:

– Patente e nivelit B
– Pervoje disa vjecare ne shitje
– Me pervoje ne shitje per tregun e materialeve te
ndertimit
– Mosha 25-45 vjec
– Preferohet te kete mbaruar arsimin e larte
– Etike profesionale ne bashkepunim me klientet
– Te jete korrekt dhe i pergjegjshem
– Aftesi komunikative
– Aftesi per tu pershtatur me situatat e reja

Te gjithe te interesuarit qe i plotesojne kriteret e mesiperme te dergojne CV me fotografi ne adresen e emailit: [email protected]
Kandidatet e perzgjedhur do te telefonohen per te zhvilluar intervisten.