Tirane, ofroj vend pune Menaxhere Shitjesh

Annuncio

Instal Group SH.P.K kerkon te punesoje Menaxhere Shitjesh/ Ndihmes ekonomiste.

Te interesuarit duhet :

– te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe bashkeveprimi ne grup
– te kete njohje te parimeve te reklamimeve per rritjen e ofertes se produkteve
– aftesi te mira nderveprimi ne biznes dhe shitje
– mbledh dhe dergon porosite ditore
– te kete njohuri per programet baze te pakestes Office

Mosha : Mbi 20 vjec.

Ne ofrojme: Page motivuese ne varesi te performances.
Trajnime te ndryshme.

TE INTERESUARIT TE DERGOJNE CV E TYRE NE EMAILIN: [email protected]