Tirane, ofroj vend pune Nd/ekonomiste

Annuncio

FRIGOALB Shpk, e cila operon ne fushen e kondicionimit dhe sistemeve te ftohjes , Kerkon te punesoje :

nd/Ekonomiste/F:

– Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik, dega finance

– Aftësi shume te mira te gjuhes Angleze

-Experienca ne pozicione te ngjashme përbën avantazh.

– Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese

– Të kenë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike si edhe internetit.

Te interesuarit mund te dergojne Cv-te e tyre ne adresen e e-mailit :
[email protected] ; ose te paraqiten prane zyrave tona ne adresen :
Rr:”Dritan Hoxha” Perballe ProCreditBank :

Mobil:00355692041436
Tel: 04 2256 708