Tirane, ofroj vend pune Ndihmese ekonomiste

Annuncio

Studio T.A.L.I.S. eshte duke zgjeruar stafin e tij dhe eshte duke kerkuar nje ndìhmese ekonomiste.

Kriteret e nevojshme per perzgjedhjen e kandidateve:

* Te jete diplomuar per ekonomi ne nje prej universitetetet shteterore te vendit.
* Te kete njohuri te mira te gjuhes italiane ( te folur dhe te shkruar).
* Te jete bashkepunuese dhe te kete deshire per te mesuar.
* CV te paraqitet ne gjuhen italiane ose ate angleze

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen tone te e-mail-it: [email protected] me subjekt “ndihmese ekonomiste” .