Kerkohet recepsionist full time

Kandidati duhet te:

Kete mbaruar shkollen e larte
Te kete eksperience pune ne recepsion te pakten 3 vite
Te kete njohuri mbi kanalet e ndryshme te rezervimeve
Te dije te perdore programin e rezervimeve
Te dije te komunikoje dhe te kordinoje departamentet e ndryshme me te cilat recepsioni ka te beje
Te kete njohuri te gjuhes angleze, cdo gjuhe tjeter perben avantazh

Te interesuarit te dergojne CV ne e-mail: [email protected]
Cel: 06760388888