Tirane, ofroj vend pune Shitese/ Reklamuese Produkti

Annuncio

Bio Center Albania, qendër dedikuar shëndetit, mirëqenies dhe stilit biologjik të të jetuarit, në kuadër të zgjerimit të saj në tregun vendas kërkon staf të kualifikuar dhe profesionistë…
Për të gjithë ju të apasionuar pas fushës biologjike dhe estetikës, energjik dhe plot ambicie ju ftojmë të bëheni pjesë e vizionit tonë në artin e të jetuarit…

Profili: Reklamuese produktesh (shitese)

Kriteret e Punësimit:
-Arsimi: Preferohet i lartë.
-Gjuhët e Huaja: Anglisht ,cdo gjuhë e dytë përbën avantazh.
-Te kete eksperience pune.
-Te jete e komunikueshme.
-Zotërimi i kompjuterit përbën një domosdoshmëri, kryesisht paketa bazë Office dhe navigimi në Internet.
Detyrat Kryesore: Shërbimi i klientit
Mirëmbajtja dhe sistemimi i dyqanit.
Orari: Kohë e plotë
Për të gjithë të interesuarit ju ftojmë të dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë të email-it: [email protected]