Tirane, ofroj vend pune Teknik i proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunikimit

Annuncio

Multiservis Center H.D shpk, ofron vende pune ne pozicionin Teknik/e te proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunikimit, aktivitet qe konsiston ne mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.

Kriteret qe kerkohen:
– Arsimi i larte.
– Njohuri te mira te gjuhes italiane.
– Diponibilitet per te punuar me kohe te plote.
– Me ose pa eksperience pune.

Ofrohet :
-Trajnime.
-Kontrate pune ne perputhje me Kodin e punes.
-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit.
-Ambient pune pozitiv dhe dinamik.

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emailit: [email protected]