Tirane, ofroj vend pune Teknolog ushqimore

Annuncio

Firme prestigjioze per nevoja te saj kerkon staf per teknologji ushqimore

Kandidatet duhet te kene:
Perfunduar arsimin e larte ne Institutin Bujqesor ne Teknologji Ushqimore
Te dije anglisht dhe kompjuter

Te interesuarit te dergojne CV-t ne adresen e emailit

[email protected]

+355682057248