Tirane, ofrojme vend pune Motorrist

Annuncio

Kerkojme Motorrist per shperndarje mallrash ne Tirane . Duhet te njoh mire Tiranen, te ket patent A , dhe aftesi komunikuese . Orari dhe rroga shume te mira
Te interesuarit te kontaktojne ne 069 9310 888