VIRTUAL CALL CENTER kerkon te punesoje 30 operatore telefonike dhe 2 team leader

Annuncio

VIRTUAL CALL CENTER kerkon te punesoje 30 operatore telefonike dhe 2 team leader per energji elektrike.ADRESA:Rruga Ali Demi, pas Ministrise se Shendetesise dhe Shkolles 9-vjecare ”Ali Demi”, Tirane
Cel : +355 69 67 22 919
Email: [email protected]
Facebook : https://www.facebook.com/vccalbaniaSe bashku drejt suksesit !